Cheesecake Kinder Bueno

De ziua mea nu am vrut decat sa ma rasfat cu un desert bun, ciocolatos, care se prepara repede si pe care nu l-am mai incercat pana acum. Rasfoind pe Pinterest am descoperit acest Cheesecake Kinder Bueno care imi indeplinea toate dorintele de mai sus.

Nu cunosc pe nimeni sa nu-i placa cheesecake-ul sau faimoasa ciocolato-napolitana Kinder Bueno, asa ca am decis in maxim 2 minute ca acesta este alesul. Iar pentru ca v-am facut mare pofta si mi-ati cerut reteta, iat-o asternuta in randurile de mai jos. Abia astept sa vad pozele de la voi!

 

Ingrediente Cheesecake Kinder Bueno:

(12 portii)

Pentru blat:

  • 300 g biscuiti simpli
  • 150 g unt

Pentru crema:

  • 500 g crema de branza
  • 100 g zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 300 ml smantana pentru frisca (rece)
  • 250 g ciocolata Kinder (sau alta ciocolata cu lapte)
  • 11 batoane individuale Kinder Bueno

Pentru decor:

  • 60 g ciocolata neagra
  • 100 ml smantana pentru frisca (rece)
  • 2 linguri zahar pudra
  • 3 batoane individuale Kinder Bueno

 

Mod de preparare Cheesecake Kinder Bueno:

 

Maruntim biscuitii la robot, ii punem apoi intr-un bol si adaugam untul topit.

Amestecam bine pana obtinem o textura ca de nisip umed.

Luam o forma de copt cu fundul detasabil (diametrul 24 cm) si o tapetam cu hartie de copt.

Biscuitii ii distribuim uniform pe toata suprafata tavii si ii presam cu o lingura.

Punem blatul de biscuiti la frigider pana ne ocupam de crema.

Topim ciocolata Kinder in cuptorul cu microunde, o amestecam si o punem deoparte sa se racoreasca.

Intr-un bol punem crema de branza impreuna cu zaharul si esenta de vanilie, apoi le mixam aprox. 2-3 minute.

Turnam ciocolata topita si continuam sa mixam pana se incorporeaza.

Adaugam smantana pentru frisca si mixam in continuare inca 2 minute, pana ce compozitia se ingroasa si devine aerata.

 

Cand scoatem mixerul din crema, ea trebuie sa aiba textura si sa ramana pe paleta, atunci stim ca este perfecta.

 

Rupem batoanele Kinder Bueno, le punem in crema si amestecam usor.

Turnam compozitia peste blatul de biscuiti, nivelam si punem forma la frigider pentru minim 4 ore.

Inainte de servire, scoatem cheesecake-ul de la rece, topim ciocolata si o turnam deasupra cu o lingura sau cu un pos.

Batem smantana impreuna cu zaharul pudra pana ce obtinem o frisca stabila.

Punem intr-un pos si decoram prajitura deasupra cu cate un mot de frisca.

La final taiem patratelele celor 3 batoane Kinder Bueno si le asezam peste frisca.

Feliem cheesecake-ul si il servim pe loc.

 

Cheesecake Kinder Bueno