Toast cu sparanghel si ou

 

Va prezint aici un mic dejun de sezon si probabil cea mai buna combinatie din lume: “leguma regilor”= sparanghelul si un ou moale cat se poate de bio, din curtea bunicii. Toast cu sparanghel si ou. Gust MINUNAT, atat am de spus!

 

Ingrediente Toast cu sparanghel si ou:

(1 portie)

  • 2 felii de paine
  • 20 g de unt
  • 10 fire de sparanghel
  • 1 ou
  • 2 rosii cherry
  • cateva fasii de parmezan (sau chedar)
  • fulgi de chili
  • susan negru
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

 

Rupem cozile lemnoase de la sparanghel, il spalam si in sotam cateva minute in 10g de unt.

Cand incepe sa se patrunda il asezonam cu sare si piper.

Fierbem un ou moale, aprox. 4 minute.

Ungem feliile de paine cu restul de unt.

Asezam deasupra sparanghelul, oul, rosiile si parmezanul.

Incununam toata nebunia asta cu fulgii de chili, susan negru si sare.

Mancam pe nerasuflate!

 

Toast cu sparanghel si ou