Ochi de ou cu naut si feta

Stiai ca poti gasi oua bio marca La Provincia Romania si nu doar carne de pui? Stiai ca ouale sunt provenite de la gaini crescute cu acces in aer liber si hranite exclusiv cu furaje ecologice?

Daca nu stiai, ai aflat acum de la mine! Iar daca vrei o idee de mic dejun delicios, nutritiv si bogat in proteine & grasimi bune o sa iti spun mai departe ce trebuie sa faci ca sa il obtii.

Ingrediente Ochi de ou cu naut si feta:

  • Jumatate de conserva de naut
  • 1 ou bio La Provincia
  • 30 g feta
  • O mana de rucola
  • 1 lingurita seminte de susan
  • 1 lingurita ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • Boia dulce
  • Zaatar
  • Ketchup/sos picant

Mod de preparare:

Scurge lichidul din conserva de naut, pune jumatate din boabe intr-o sita si clateste-le sub un jet de apa.

Pune-le apoi intr-un bol si condimenteaza-le cu sare, piper, boia si ulei de masline.

Rumeneste-le intr-o tigaie amestecandu-le pentru 2-3 minute.

Adauga branza feta sfaramata si sparge oul in mijloc.

Presara susanul si putina sare, da focul la minim si acopera cu un capac.

Cand oul este gatit dupa bunul plac, transfera totul pe o farfurie pe care ai pus o mana de rucola.

Condimenteaza cu zaatar si ketchup sau un sos picant.

Bucura-te de mancare!

Ochi de ou cu naut si feta 2

♥ Vezi reteta si pe contul meu de Instagram: @kitchen4bu