Terci de ovaz cu banana, mure si coacaze rosii

Nu demult, am primit de la Kitchen Shop acest set de caserole OXO foarte interesante. Setul contine 5 caserole de diferite marimi, sunt fabricate din plastic fara BPA si se pot spala in masina de spalat vase. Cea mai interesanta caracteristica este capacul POP ce inchide etans printr-o simpla apasare de buton. Caserolele sunt versatile, pot fi folosite pentru depozitarea mancarii, a condimentelor, a diferitelor alimente si dulciuri. Pot fi folosite si in alte zone ale casei, cum ar fi baia.

Caserole OXO

Asa ca le-am pus la treaba depozitand cateva alimente precum spaghete, fulgi de ovaz, samburi de nuca, mix de salata verde si rosii cherry. Dupa cateva zile rezultatul este unul la care ma asteptam: toate si-au pastrat culoarea si prospetimea, in special legumele. De asemenea, imi plac tare mult aceste recipiente deoarece au un design care se potriveste in orice bucatarie. Se inchid etans printr-o simpla apasare de buton, sunt stivuibile si eficiente.

Caserole OXO 2

Vestea cea mare este ca pana la sfarsitul lunii puteti achizitiona si voi setul de 5 caserole OXO de pe www.kitchenshop.ro la pretul de 188 lei (pret intreg 290 lei), astfel beneficiati de o reducere de 35%. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti ca membru in Kitchen Shop Club, inscrierea se face rapid gratuit, online sau in magazine.

Eu am apelat prima data la caserola ce contine fulgii de ovaz pe care i-am transformat intr-un terci de ovaz cu banana, mure si coacaze rosii perfect pentru un mic dejun rapid, satios si sanatos. Stiu ca v-am facut pofta, astfel gasiti si reteta in urmatoarele randuri.

 

Ingrediente Terci de ovaz cu banana, mure si coacaze rosii:

  • 50 g fulgi de ovaz
  • 300 ml lapte de migdale
  • 1 lingura de miere (sau sirop de agave)
  • 1/2 banana
  • o mana de mure congelate
  • cateva coacaze rosii congelate
  • 1 lingurita seminte de canepa
  • 1/2 lingurita seminte de in
  • scortisoara

 

Mod de preparare:

Pune intr-un bol fulgii de ovaz, adauga laptele de migdale si mierea.

Amesteca si lasa-l la frigider pana doua zi.

Apoi il scoti si il decorezi frumos cu banana feliata, murele si coacazele rosii congelate, semintele de canepa, semintele de in si un praf de scortisoara.

Enjoy!

Terci de ovaz cu banana, mure si coacaze rosii 2