Scrambled eggs

Imi place sa imi aduc aminte gustul mancarurilor din copilarie, sunt convinsa ca fiecare dintre voi aveti un preparat a carui gust vi-l amintiti chiar si dupa multi ani. “Oua amestecate” (cunoscute ca si Scrambled Eggs, Papara, Oua jumari sau Scrob) era mancarea cu care ma astepta mama cand veneam acasa de la joaca, asa ca azi am incercat sa o reproduc. Iar ca farfuria sa fie aceeasi ca si in copilarie, am servit ouale alaturi de cateva felii de ardei verde.

Ingrediente Oua amestecate:

  • 3-4 linguri branza dulce de vaci
  • 2 oua
  • sare
  • 1 ardei verde

Mod de preparare:

Intr-o tigaie am pus branza dulce de vaci, am amestecat si am lasat-o sa se topeasca pana s-a evaporat aproape tot lichidul.

Peste branza am spart 2 oua si le-am amestecat impreuna.

La final am adaugat putina sare si asta e tot!

Oua amestecate