Toast cu pesto si rosii

Se mai intampla sa nu ai prea multe in frigider, dar sa ai imaginatie de moment sau sa nu ai prea mult timp pentru gatit, dar sa iti fie pofta pe ceva ce nu ai mai incercat.

Asa au aparut aceste felii de paine rumenite in cuptor, cu pesto alla genovese (pesto de busuioc) si rosii. Sunt delicioase se fac foarte repede, iar ingredientele se potrivesc perfect. Le-am devorat in maxim 5 minute. 🙂

 

Ingrediente Toast cu pesto si rosii:

  • 2 felii paine toast
  • 2 linguri de Pesto Genovez (sau alt tip de pesto)
  • 1 rosie mare
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Toast cu pesto si rosii:

 

Spalam rosia si o taiem felii subtiri.

Ungem feliile de paine cu pesto, punem rosiile deasupra, sarea si piperul dupa gust.

Dam la cuptorul preincalzit, la 200°C pentru aprox. 8-10 minute.

Le servim calde si cu multa pofta.