Crostini cu branza de capra

Totul a pornit de la o bucata de branza de capra ramasa in frigider si de la faptul ca aveam nevoie de o gustare mai altfel. M-am inspirat, am mai improvizat si asa am ajuns sa fac acesti crostini, o combinatie de gusturi destul de reusita.

Sunt aspectuosi, eleganti si pot fi serviti ca aperitiv atunci cand aveti oaspeti. Daca aveti de gand sa ii pregatiti, sa faceti asta neaparat cu ingredientele de mai jos, nu o sa va para rau!

 

Ingrediente Crostini cu branza de capra, mere si nuci:

  • 5 piscoturi
  • 5 linguri branza de capra
  • 1/2 de mar rosu
  • 4-5 lingurite de miere
  • 1 pumn de miez de nuca
  • cimbru uscat (sau proaspat)

 

Mod de preparare Crostini cu branza de capra, mere si nuci:

 

Ungem fiecare piscot cu cate o lingura de branza de capra.

Taiem felii subtiri jumatatea de mar si asezam cate 2 felii pe fiecare piscot.

Cu o lingurita turnam mierea peste mar.

Tocam grosier miezul de nuca si il presaram peste miere.

In final adaugam putin cimbru uscat peste fiecare crostini.

 

Crostini cu branza de capra