Bilute din biscuiti cu ananas si cocos

Suntem musafiri Craciunul acesta, dar am reusit sa fac un desert rapid si de efect, pe care l-am luat cu noi in deplasare. Daca tot am primit zilele trecute o cutie plina de biscuiti de la RoStar, m-am gandit ca ar fi dragut sa fac ceva bun cu ei. Asa am obtinut aceste bilute din biscuiti (Pina Colada Truffles), un fel de raffaello cu lapte condensat, ananas, rom si biscuiti Coconitos de la RoStar. Incercati-le, va promit ca o sa va placa!

 

Ingrediente Bilute din biscuiti cu ananas si cocos:

(15 bucati)

  • 100 g biscuiti Coconitos RoStar
  • 65 g ananas din conserva
  • 150 g lapte condensat indulcit
  • 50 g + 20 g nuca de cocos
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 15 migdale decojite

 

Mod de preparare:

In robotul de bucatarie maruntim prima data biscuitii, apoi adaugam pe rand ananasul, laptele condensat, nuca de cocos si esenta de rom.

Mixam pentru cateva secunde pana compozitia se leaga si o dam la frigider pentru jumatate de ora.

Daca nu gasiti migdale decojite, le puneti la inmuiat in apa calduta inainte de toate si le decojiti cat timp sta compozitia la rece.

Formam bilutele si in mijloc punem cate o migdala, apoi le tavalim prin nuca de cocos.

Punem din nou la frigider pentru cel putin o ora.

Gata de devorat!

Bilute din biscuiti cu ananas si cocos

♥ Vezi reteta video pe contul meu de Instagram: @kitchen4bu