Bruschete cu rosii si busuioc

Ciao, dragilor! Ce ziceti de niste bruschete cu rosii dinalea super gustoase, cu mult usturoi si busuioc aromat, asezate pe felii de ciabatta crocante? Le-am pregatit pentru voi si totodata am testat setul de cutite Zokura de la Kitchen Shop. Cutitul bucatarului mi-a fost de mare ajutor pentru a felia si a marunti legumele, taie brici, este foarte usor de manevrat, iar locul lui este unul special, pe banda magnetica din lateralul suportului de lemn. Pe langa acesta am mai folosit cutitul pentru paine si cel pentru decojit, ambele la fel de folositoare in orice bucatarie.

Set 5 cutite Zokura

Ce trebuie sa stiti despre acest set:
– Cutitele sunt din otel inoxidabil si sunt forjate dintr-o singura bucata, astfel aveti siguranta ca nu se vor rupe prea usor;
– Materialele din care sunt facute sunt de calitate superioara, intregul set are un design modern si se potriveste in orice bucatarie;
– Lama cutitelor are o rezistenta ridicata si se mentine ascutita timp indelungat;
– Suportul din lemn de acacia prezinta picioruse antialunecare pentru o buna stabilitate pe blatul din bucatarie;
– Pentru mine cel mai important aspect este ca ai la un loc 5 cutite diferite ce pot fi folosite la diverse operatiuni de pregatire a ingredientelor cum ar fi: curatare, taiere, tocare, feliere, maruntire sau chiar filetare.

Set 5 cutite Zokura

Pentru ca a fost ales produsul lunii Iunie pe www.kitchenshop.ro , setul de 5 cutite Zokura poate fi achizitionat la pretul de 179 lei pana la sfarsitul lunii, avand o reducere de 40% din pretul intreg de 298 lei. Iar acum haideti sa va spun cum am facut aceste bruschete delicioase♥️ cu iz de vara.

 

Ingrediente Bruschete cu rosii si busuioc:

  • 1 paine ciabatta
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceapa rosie
  • 3 rosii
  • Busuioc proaspat
  • 2+1 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare:

Feliati ciabatta si asezati feliile intr-o tava pe hartie de copt.

Le stropiti cu ulei de masline si le puneti in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10 minute.

Curatati ceapa si usturoiul, le maruntiti si le puneti intr-un bol.

Taiati rosiile cubulete mici si le adaugati in bol.

Tocati marunt cateva frunze de busuioc si le adaugati peste legume.

Asezonati cu ulei de masline, otet balsamic, sare si piper, apoi amestecati.

Pentru o aroma mai buna lasati compozitia sa stea vreo 15 minute, pana ce se raceste ciabatta.

Impartiti apoi amestecul de rosii pe feliile de ciabatta prajita.

Optional puteti pune peste bruschete parmezan ras, extra busuioc si/sau crema de otet balsamic.

Bruschete cu rosii si busuioc